www.ccwebsites.net bëhet --> FIT.AL

Shërbimi më i mirë i web hosting është vetëm ai që jua kryen punën saktë! - Duke filluar nga webfaqja më e thjeshtë deri tek webfaqet e biznesit, e-commerce dhe me tej, FIT Hosting ju ofron zgjidhje web hosting të sigurt dhe me 24/7 support teknik.

Paketat e Hosting që ofrojmë:

Fillestar

39.99 /vit

 • 400 MB Storage
 • 4000 MB Bandwidth Mujor
 • 5 Adresa Email pa limit
 • MYSQL / FTP pa limit
 • 3 muaj suport teknik falas

Porosit Tani

Standart

69.99 /vit

 • 700 MB Storage
 • 7000 MB Bandwidth Mujor
 • 20 Adresa Email
 • MYSQL / FTP pa limit
 • 6 muaj suport teknik falas

Porosit Tani

Profesional

99.99 /vit

 • 1 GB Storage
 • 10 GB Bandwidth Mujor
 • Adresa Email pa limit
 • MYSQL / FTP pa limit
 • 9 muaj suport teknik falas

Porosit Tani

Premium

149.99 /vit

 • Storage Pa Limit
 • Bandwidth Mujor Pa Limit
 • Adresa Email pa limit
 • MYSQL / FTP pa limit
 • Suport teknik falas

Porosit Tani