www.ccwebsites.net bëhet --> FIT.AL

FIT dhe Drupal CMS

Nëse vendosni të përdorni shërbimet tona, ju do të përfitojnë nga ekspertienca jonë në përdorimin e Sistemit CMS Drupal (Open Source).

Pse të zgjidhni sistemin Drupal?

Drupal është një sistem menaxhimi të përmbajtjes (open source CMS) që po përdorin sot shumë kompani të respektuara për të përmbushur nevojat e tyre online. Karakteristikat dhe shtesat/modulet e shumta të Drupal lejojnë që ai të përdoret për një shumëllojshmëri qëllimesh si: Prezantim Kompanie, Marketing, Rrjet Social, Intranet, Portal Qeveritar dhe Komunitar dhe shumë të tjera.