www.ccwebsites.net bëhet --> FIT.AL

Ne jemi nje studio Web Dizajni, Web Programimi / Zhvillimi, dhe Marketingu e fokusuar në ofrimin e zgjidhjeve efikase te bazuara ne web (online) që të japin një impakt pozitiv për biznesin tuaj.

Studio FIT.AL

Ne jemi të lokalizuar në Tiranë dhe Durrës, Shqipëri, dhe të specializuar në projektimin dhe marketimin e faqeve të internetit për individë, biznese (e vogla & të mëdha),  si dhe organizata.

Qëllimi ynë është për të ndihmuar subjektet të rrisin shitjet, të ulin shpenzimet dhe të përmirësojnë shërbimin ndaj konsumatorëve, duke krijuar një faqe interneti që është në linjë me parimet dhe objektivat e punes të që jep rezultate të matshme.

Ne jo vetëm që krijojë faqe te personalizuara për bizneset e vogla, te cilat janë të lehta për tu përdorur, dhe që rrisin numrin e vizitoreve (trafikut) në faqen tuaj, por ne gjithashtu ju ofrojë trajnim profesional, mbështetje të vazhdueshme dhe karakteristika të sigurisë së serverit, për të siguruar kënaqësinë tuaj.

FIT.AL ju a ben të lehtë krijimin dhe themelimin e prezences suaj online, duke punuar me ju për të përcaktuar dhe për të kuptuar nevojat tuaja të marketingut online, duke krijuar nje faqe interneti të përballueshme, me cilësi të lartë e cila ju mundeson te kapni mundësitë e pabesueshme që interneti ka për të ofruar.

Aftësitë Tona

Web Design (95%)

 

Drupal (90%)

 

HTML 5 / CSS 3 100%)

 

Graphics Design (80%)